dinsdag 19 oktober 2010

Week 07

Het was de week waar we de eerste presentatie van onze concepten lieten zien. Wij begonnen met de concepten te plaatsen in een PowerPoint formaat. Om het binnen de gewenste tijd te krijgen hebben we de concepten gestript naar het meest essentiële gedeeltes.

De volgende dag oefende we de presentatie met Joris en Anne (onze docenten) als gasten. Vervolgens kregen we een positieve reactie maar met een paar kritische punten. De punten hadden wij zo goed mogelijk door genomen en de presentatie veranderd waar het nodig was.

Dan kwam het moment aan dat we het aan onze opdrachtgever presenteerde. Hier kregen we een positieve reactie en iedereen was blij dat de ideeën in ieder geval goed over gebracht waren. We hadden 3 concepten en na elke uitleg van een concepten hadden we een beetje tijd ingepland om de brandende vragen over het concept te kunnen beantwoorden. We hadden het gevoel dat dit heel goed werkte.

Hier onder zie je de slides van onze presentatie. Alleen zijn de filmpjes er uit gehaald. De slides alleen zullen niet volledig duidelijk zijn maar het geeft een indruk met waar bezig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten