donderdag 28 oktober 2010

Week 08

De beslissing was genomen om te concerteren op het concept van Periscoop INC. Samen met wat opmerkingen tijdens de presentatie van vorige week hebben we een overzicht gemaakt van hoe we de structuur van het spel zagen.

In de week hebben we een getekende overzicht gemaakt hoe de levels verdeeld waren en waar de verschillende momenten de verhaal naar boven komen. De levels hebben we een overzicht gemaakt wat voornamelijk voor ons intern duidelijkheid schept wat waar is.



Tijdens het proces hebben we ook de punt naar voren gehaald over samenwerking of herkenning van anderen mensen die het spel ook spelen. Waar wel over uit zijn is dat het in levels komen die niet essentieel zijn . Dus de speler zou het zonder dergelijke opdrachten te doen verder met spel kunnen spelen. We vinden het een extra laag wat zeker in design document beschreven gaat worden.

Tijdens het verduidelijken van het mechanisme van het spel zijn de ontwerpen van de hoofd karakter en vijanden gemaakt. Er is zelfs begonnen met kleine animaties zoals rennen voor de hoofd karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten