maandag 15 november 2010

Week 11

De test van vorige week van level 2 was zeer nuttig. We hadden de resultaten verwerkten en vervolgens verbeteringen gemaakt op de level. De rest van de week was het level debuggen.

Deze week hadden we voornamelijk aan level 1 gewerkt. Level 1 is de tutorial van het spel. Er moest goed uitgezocht worden wat we erin wilde, in het level. Vervolgens is er een schematische tekening gemaakt van het level. Van deze tekening werd de visualisatie op gebaseerd.


De stad op de achtergrond in level 1

De volgende stap was om een storyboard te maken van de cut scenes tussen de levels in. Na dat we de schets tekeningen hadden gemaakt bekeken we of het zo wilde hebben. Alles dat niet naar ons wens was, hadden we opgeschreven dat we wel in het eindproduct willen.

Tijdens de productie fase van de levels was er ook al een aanzet gemaakt van de Design Document. Er was een inhoud lijst gemaakt van wat er allemaal in moet komen en waar.

Als laatste hadden we een presentatie voorbereid op vrijdag ochtend. De slides van onze presentatie kan je hier onder vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten